Cristiano Ronaldo chce v Reale ostať čo najdlhšie

29.12.2011 Celý región

Cristiano RonaldoFoto: SITA/AP Photo/Sergio TorresMADRID 29. decembra (WEBNOVINY) - Portugalská hviezda španielskeho futbalového klubu Real Madrid Cristiano Ronaldo vyhlásil, že by najradšej zostal hráčom "bieleho baletu" čo najdlhšie.

Jeden z najlepších hráčov súčasnosti to uviedol len pár dní potom, čo tréner mužstva zo Štadióna Santiaga Bernabéua José Mourinho vyhlásil, že sa chce vrátiť do Anglicka.

"Som v Reale Madrid šťastný. Aj v budúcnosti chcem zostať hráčom tohto klubu. Užívam si to a chcem naďalej pokračovať v Reale Madrid," uviedol na tlačovej konferencii v Dubaji 26-ročný rodák z Funchalu C. Ronaldo.

"Španielska liga je najlepšia na svete. Každému hráčovi dovolí naplno ukázať jeho schopnosti," pokračoval bývalý hráč Manchestru United a Sportingu Lisabon.

Portugalský krajan Cristiana Ronalda v službách španielskeho klubu José Mourinho v pondelok vyhlásil pre britskú BBC, že jeho nasledujúcou zastávkou bude s najväčšou pravdepodobnosťou najvyššia anglická súťaž - Premier League. Štyridsaťosemročný kouč už v Anglicku trénoval FC Chelsea (2004 - 2007). "Ak to bude možné, chcel by som sa vrátiť do Anglicka a zostať tam čo najdlhšie," nechal sa počuť Mourinho, ktorý má platný kontrakt s Realom Madrid do konca sezóny 2013/2014 a spájajú ho s pôsobením v Manchestri United. "Červených diablov" však už neuveriteľných 25 rokov vedie Sir Alex Ferguson.
 

Vyberte región